U multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice Benkovac otvorena je izložba likovnih radova „13. Skupna izložba likovnih radova djece predškolaca Dječjeg vrtića „Bubamara" Benkovac.

U predivnoj atmosferi dječjeg veselja, žamora i radosti, popraćeni prisutnošću roditelja i ostalih uzvanika, svoje radove su izložila djeca predškolci odgojno-obrazovnih skupina: Bubamare, Iskrice, Lastavice, Leptirići Smilčić, Leptirići 2, Pačići, Pandice i Vukšić.

Djeca su pored izložbe priredila i zabavni program koji je obuhvaćao pokazivanje umijeća pjevanja i plesa koje su zdušno uz pomoć svojih odgojiteljica prikazala mnogobrojnoj okupljenoj publici koja ih je nakon izvedbe nagradila velikim pljeskom.

Na kralju zabavnog programa, prije proglašenja izložbe otvorenom ravnatelj Gradske knjižnice Benkovac Mile Marić, u znak zahvale na predivnoj izložbi i zabavnom programu nagradio je sve predškolce jednogodišnjom pretplatom u Gradskoj knjižnici Benkovac.

Izložba će biti otvorena u periodu od 23.5.2022. do 9.6.2022. godine. Organizatori izložbe su Dječji vrtić Bubamara Benkovac i Gradska knjižnica Benkovac, a pokrovitelji su Zadarska županija i Grad Benkovac.