U okviru programa svečanog zatvaranja 15. festivala hrvatske drame za djecu Mali Marulić proglašene su nagrade najboljim ostvarenjima, a stručni i dječji žiri bili su suglasni oko nagrade za najbolju predstavu u cjelini koja je pripala predstavi Caffe Kraljevstvo Kazališta lutaka Zadar.

Uz glavnu nagradu dodijeljeno ih je još osam za najbolju režiju, tekst, glumu i sl. Jednu od njih, nagradu za jedinstvo glumačke igre dobili su Irena Bausović Tomljanović i Dominik Karakašić iz iste predstave.

Svoju nagradu za najbolju predstavu dodijelio je i dječji žiri, a prema njihovom sudu također je najbolja predstava ,,Caffe Kraljevstvo" Vanje Jovanovića i Patrika Gregureca u produkciji Kazališta lutaka Zadar. Izbornik ovogodišnjeg festivala bio je dr.sc. Igor Tretinjak.

Caffe Kraljevstvo tematizira odnos roditelja i djeteta iz perspektive Princeze koja, unatoč roditeljskim željama, najviše od svega želi postati konobaricom. Princeza prolazi kroz važno razdoblje u svom odrastanju u kojem će morati suočiti svoju potrebu za samoostvarivanjem s pritiskom roditelja i cijelog kraljevstva te tradicionalnim obvezama koje joj oni nameću.

Stručni žiri 15. Malog Marulića radio je u sastavu Saša Božić, redatelj, Magdalena Mrčela, spisateljica, novinarka, prof. hrvatskog jezika i književnosti i Ivo Perkušić, glumac i ravnatelj Gradskog kazališta mladih Split.