Ove nedjelje, 18. srpnja u Atriju palače Cedulin Zadar održat će se tradicionalni, osmi Koncert duhovne glazbe "Stihovima i Notama slavimo Boga" s početkom programa u 20:30 sati.

Nastupat će Goran Goga iz Biograda na Moru, Anita Nikić iz Zadra, i Vedran Vegar iz Knina.
Izvođači su poznati široj javnosti svojim nastupima i na ostalim koncertima duhovne glazbe, a nastupali su i nekoliko puta sa svojim autorskim skladbama na Festivalu duhovne glazbe "Svjetlost dolazi" Zadar.

- Na koncertu se izvodi suvremena kršćanska glazba, autorske pjesme i poznate kršćanske uspješnice domaćih i stranih autora. Koncert spada pod kategorijom manjih manifestacija, a posjetiteljima ćemo omogućiti pridržavanje socijalne i fizičke distance i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Izvođači su pripremili bogati repertoar duhovnih pjesmi. Kao i svake godine koncert će biti ljetno glazbeno duhovno osvježenje, posebno u ovo vrijeme kada nam je svima potrebna okrijepa, vjera i nada u bolju budućnost s vezi ove epidemije koja je zadesila cijeli svijet. Ujedno, glavni cilj ove manifestacije je da se koncertom duhovne glazbe razvija i duhovna glazbena scena u gradu Zadru, naveli su organizatori. 

Pokrovitelji koncerta su TZ grada Zadra i Zadarska županija. Organizator udruga "Stihovi i Note".