Poznatog glumca i jednako tako znanog TV voditelja, Gorana Navojca i Joška Lokasa povezuju Nestali.

Ali oni su danas zastali nasred Kalelarge kako bi nam pozirali i rekli otkud oni u zadarskom subotnjem điru. - Nakon obilaska lokacija snimanja s kojim smo počeli ovaj tjedan, idemo na kavu, Lokas će dati točan odgovor kao da je u kvizu Potjera.

A di drugo nego na Forum, uputio je Navojec koji u Zadru pamti lipe dane. On je tu provodio vrijeme i radio s velikanima hrvatskog glumišta: Širom Guberinom, Ivicom Vidoviće... u tren se prisjetio Goran Navojec Kafeterije s Trga Pet bunara, poznate predstava koja se pripremala i igrala prije 25 godina na Zadarskom kazališnom ljetu. Bilo je to vrijeme pravog kazališnog ljeta, s nostalgijom smo razmijenili kratki memento.

Sada je vrijeme televizijske serije Nestali, druge sezone koja se snima u zadarskom zaleđu, sa Zadraninom Vedranom Kasapom u producentskoj tvrtki Clinica studio i nezaobilaznim Filmskim uredom Zadar. Oni su kao i kod prve uspješne sezone Nestalih iz 2019. godine bili im  i još uvijek su servis u stvaranju uvjeta za snimanje.

Filmski ured je organizirao audiciju za koja je bio izniman odaziv građana. Snimanje Nestalih planirano je do 10. lipnja.