Putovanje filmskim svijetom u zadarskoj Kino Zoni, započeto 2019. obnovom ljetnog kina nakon gotovo 40 godina, došlo je do svoje 100. postaje. 

- Zahvaljujemo na povjerenju i podršci dragoj publici diljem Zadra i Zadarske županije, ali i šire! Sigurni smo kako ćemo zajedno izdržati ova izazovna vremena te se i u budućnosti nastaviti veseliti novim čarolijama iz svijeta sedme umjetnosti, gostovanjima i ostalim prikladnim manifestacijama, 

Jubilej će biti obilježen ove srijede, 10. ožujka u 20 sati, projekcijom izvanredne crnohumorne triler drame "Djevojka koja obećava" u Kazalištu lutaka Zadar.

Režiju i scenarij filma potpisuje zapažena britanska glumica Emerald Fennell koja se, uz glumački, proslavila i scenarističkim radom na hit seriji "Ubijajući Eve", a glavnu ulogu tumači fantastična Carey Mulligan , nedavno ovjenčana priznanjem za najbolju glumicu od ceha američkih kritičara. "Djevojka koja obećava" dosad je prikupila čak 70 (!) nagrada i 144 nominacija te je jedan od najvećih favorita na nadolazećom Oscarima.