U četvrtak, 4. veljače u 20 sati u HNK Zadar održat će se romantična rock komediju Ivana Ožegovića, "10 pjesma koje su označile kraj mog ljubavnog života". Predstava govori o odnosu glazbe koju slušamo sa našim odabirom ljubavnih partnera te koliko glazba utječe na naše živote.

Na dan izvedbe u 11 sati u Maloj dvorani HNK Zadar zadarska publika imat će priliku upoznati Ivana Ožegovića u sklopu projekta HNK Zadar, Kava s glumcima. Moderator susreta je Doris Babić. Kroz komunikaciju s glumcem mladi će doznati razne "zanimljivosti iza kulisa"! Ulaz je slobodan uz ograničen broj mjesta.

O predstavi:

Predstava prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

"10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života", predstava je koju bi svaki zaljubljenik u rock glazbu definitivno trebao pogledati.

Ako ste pomislili da je ovo tipična romantična komedija - nije.
Ako ste pomislili da nema romantike i komedije - opet ste u krivu. Ima još puno toga i još puno više.

O autoru:

Ivan Ožegović je glumac rođen 1989.godine. Diplomirao je 2014. godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Najpoznatiji projekti: serije „Crno - bijeli svijet" (tumači ulogu Davorina Bogovića) i „Počivali u miru" te filmovi: „Winnetou 3", „F20", „Mrtve ribe", „Guardian Angel" i apsolutni pobjednik Pula film festivala „Broj 55". Od kazališnih projekata najvažnija je suradnja sa Tomaž Pandurom na dvije predstave u HNK Zagreb, s kojima je sudjelovao i na jednom od najvećih svjetskih kazališnih festivala u Bogoti. Također je imao priliku glumiti u projektima oscarovca Danisa Tanovića i nominiranog za oscara Uli Edela. U HNK Zadar igra u predstavi HANIBAL PODZEMNI.

Cijena ulaznice za predstavu iznosi 60 kuna. Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 1. veljače na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati te na dan predstave od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.