U srijedu, 28. listopada s početkom u 20 sati u HNK Zadar gostuje Teatar Gavran s komedijom "Savršeni partner" autora Mire Gavrana u režiji Slađane Kilibarde. Igraju: Lana Gojak Bajt, Sven Jakir i Kristina Krepela.

Nakon planetarnog uspjeha komedije "Lutka" u kojoj muškarac traži idealnu partnericu u ženi androidu, u novoj komediji Teatra Gavran to će učiniti mlada nezadovoljna žena Tina. Ona je ambiciozna i željna, kako poslovnog, tako i privatnog i društvenog napretka. Budući da u svom partneru Filipu ne pronalazi ono što joj je potrebno, obraća se znanstvenici Barbari, kreatorici savršenih androidnih muškaraca te kreće u neobičnu životnu avanturu testiranja je li David, muškarac-android doista savršen...

Ova predstava na izravan način govori o muško-ženskim odnosima, o potrazi za idealnim partnerom, o našim snovima i iluzijama.

Predstava je u mozaik pretplati i u slobodnoj prodaji. Ulaznice se mogu kupiti na sustavu Croatia tickets i na blagajni HNK Zadar u terminu od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.