"Book of Sea", knjiga u kojoj je na skoro dvjesto stranica sažeto sve ono što su udruga Mavena - 36 njezinih čuda i umjetnička organizacija SEA Silba Environment Art (uz pomoć mnogih partnerskih organizacija, umjetnika i pojedinaca) napravili u posljednjih desetak godina, danas će se predstaviti Zadranima.

Knjigu će u unutarnjem dvorištu Gradske knjižnice Zadar u 17 sati predstaviti Natasha Kadin, autorica projekata i velika zaljubljenica u Silbu; Bojan Krištofić, urednik publikacije i Rina Dože-Marinić, savjetnica za kulturu i tehničku kulturu na Upravnom odjelu za kulturu i šport Grada Zadra.

Ovu dvojezičnu publikaciju uredio je i lektorirao Bojan Krištofić, dizajnirao Nikola Križanac, na engleski preveo Ivan Berecka, a tekstove su pisali autorica projekata Natasha Kadin, vizualni kritičar Boris Greiner i dizajner i pisac Bojan Krištofić. Autori fotografija su: Gildo Bavčević, Marijan Blažina, Natasha Kadin, Ivan Loparić, Tihana Mandušić i Manja Ristić. Publikacija je nastala uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i Grada Zadra, a na promociji će se moći nabaviti po promotivnoj cijeni od 100 kuna.