Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar - samo su neki od političkih slogana koji će odjekivati Hrvatskom. Zvijezda popularne serije Crno-bijeli svijet i remakea kultnog filma Leptir Slavko Sobin u kazališnoj komediji Političar hrvatskoj će javnosti pokazati kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike.

Dok lijeve, desne i one "srednje" stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovit će u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj - ugrabiti fotelje.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara? Ova komedija demistificirat će izbore u Lijepoj našoj i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati.

Ulaznice su po cijeni od 70 kuna dostupne online preko sustava eventim.hr, a u Arsenalu se mogu nabaviti od sutra (pon - pet od 9 do 15 h i sub od 9 d0 12h). Također, mogu s kupiti u hotelu Ilirija u Biogradu, svim TISAK kioscima u Zadru, Exclusive Change mjenjačnicama u City Galleriji, Petrol BP i Combo Music Shopu.