Večeras će kod caffe bara Zodiac u 21 sat biti otvorena humanitarna izložba koncertne fotografije dvojice zadarskih fotografa Ivice Ivčevića i Svena Bašića. Samu izložbu obogatit će nastup pjevačica Zrne Zuber (Scarlet Notes) i Maje Lovrić (Nimbus) u pratnji gitariste Ivana Grancarića, okupljenih ovom prilikom u band/projekt Zaracoustic. Autori se nadaju velikom broju posjetioca kako bi se stvorila vesela atmosfera i skupilo što više novaca za obitelj u potrebi.

Svi skupljeni novci idu obitelji Ivke Stojković iz Gunje, samohrane majke sa dva djeteta u školi i starijim sinom koji je srčani bolesnik i nije sposoban za rad. Obitelj je u poplavi izgubila kuću koja pravno nije njihova tako da nemaju pravo na obnovu, a pošto imaju problema sa papirima nisu ostvarili ni pravo na naknadu za stradale. Iz istih problema sin nema zdravstveno osiguranje.

Izložene fotografije će biti kaširane na capafix pločama sa dužom stranicom fotografije od 64cm po cijeni od 350kn. Ukoliko bude više zainteresiranih za jednu fotografiju biti će moguće licitirati. Svi zainteresirani za fotografije mogu se obratiti autorima, na koje vas ako ih ne poznate mogu uputiti konobari u Caffe Baru Zodiac. Ukoliko bude zainteresiranih za fotografije, a koji si ne mogu priuštiti ovu cijenu, neka se svejedno obrate autorima jer je konačni interes skupiti što više novaca.

Svi troškovi izložbe su pokriveni tako da svaka kuna od fotografija ide obitelji Ivke Stojković. Autori se zahvaljuju Caffe Baru Zodiac, Vip Baru, FG grafici i Studiu Raster koji su pomogli u pokrivanju troškova.

Uz prodaju fotografija na licu mjesta biti će postavljene kutije za dobrovoljne priloge i svaka kuna je dobrodošla!

Autori napominju: kupnja fotografije nije jedini način da se pomogne obitelji stradaloj u poplavi! Za vrijeme izložbe skupljat ćemo donacije u bilo kojem iznosu. Svaka kuna je dobrodošla!

Oni koji žele izravno uplatiti na račun gospođe Stojković to mogu učiniti u Erste banci na broj računa HR1624020063205892129.