U Tehničkom muzeju Grada Zagreba prezentirana je interaktivna izložba SoundArt-BioArt,  produkcije I'MM_ Media laba u intermedijskim umjetnostima.

„Uređaji, strojevi, mehanički procesi i struja neraskidivo su povezani s biološkim procesima u prirodi. Upravo ta povezanost između formula fizike i elektrotehnike s jedne strane te kemijskih i bioloških procesa s druge strane u prostor Tehničkog muzeja donosi nove energije kreativnosti i zvuka nadahnute eksperimentalnim procesima rada.
Povezujući na izložbi zvuk i biologiju kroz elektroničke uređaje, članovi Media laba prezentirali su svoje audioinstrumente i gadgete (oscilatore, sintesajzere, zvučne kutije, teremine, filtre), instalacije pogonjene Arduino mikrokontrolerom i miniračunalom Raspberry Pi, akustičnim glazbenim instrumentima, upotrebom vintage i retro tehnologija, programskim jezicima, circuit bendingom" ...Deborah Hustić

Središte interesa ovih vizualnih umjetnika i kreatora jesu DIY i DIWO, umjetnost i znanost, zvuk i tišina te elektricitet i organizam.
Stare i nove tehnologije u interakciji s živim organizmim i biljem poput „Zvučnog vrta", vizualne umjetnice Ane Dumbović iz Zadra , te igra sa svemirskim zvukovima koje proizvode biljke neke su od instalacija koje su okupirale zadovoljne posjetitelje i probudile njihova taktilna i zvukovna osjetila.

Osim spomenutih umjetnika radove su prezentirali: Bruno Blažinč, Igor Brkić, Tin Dožić, Vana Gaćina, Deborah Hustić, Ana Horvat, medikids&maja, Tanja Minarik, Marina Petrović, Hrvoje Spudić, Gjino Šutić i Mate Zec.

Posebno audio zadovoljstvo priuštili su „Šumovi protiv valova" i MMessy oscillators.

U iščekivanju iduće izložbe i vjerovanju kako bi se neki od ovih „uređaja" uistinu mogli naći na popisu „must have" gadgeta, audioinstrumenata..., cijeloj ekipi želimo odličan uspjeh u budućnosti, koja im je izgleda već jako bliska.