ZADAR - Miss Zadarske županije koja odlazi na izbor za miss Hrvatske jest Ninjanka Arleta Vidić, učenica gimnazije Vladimir Nazor. Odluka je to žirija na natjecanju koje se održalo večeras u klubu Gotham. Arleta je inače vrlo angažirana djevojka, pa se unatoč školskim obavezama bavi i plesom, trčanjem i manekenstvom, a vidljivi rezultati zasigurno su joj pomogli i u osvajanju titule najljepše djevojke Zadarske županije.

Titulu najatraktivnijeg mladića ponio je pak Ante Gospić, aktivni košarkaš koji se paralelno namjerava okušavati i u manekenskim vodama. Titulu prve pratilje ponijela je Zdenka Župan, dok je treće mjesto za najljepšu djevojku Zadarske županije odnijela Marija Jovanovska.

Natjecatelji su se žiriju i publici prezentirali u tri 'looka'. U kupaćim kostimima, svečanom večernjem izdanju te u 'casual' izdanju. Atraktivost natjecatelja, dakako nije prošla nenagrađeno, pa je tako svaki izlazak bio popraćen i burnim pljeskom brojne publike, što je i dodatno otežavalo ionako tešku odluku žirija.

Također, između izlazaka na pistu, pripređen je i zabavni program za kojeg su bili zaduženi Marina Tomašević i Josip Marcelić, dok je program vodila Ivana Zrilić.