ZADAR - Klub Gotham sinoć je svojim posjetiteljima otvorio vrata u nešto drugačijem, no ipak vjernim posjetiteljima poznatijem 'looku'. Naime, šank koji se posljednjih par godina protezao duž kluba ponovno je pomaknut sa strane, dok su na njegovo mjesto postavljeni separei. Sve to, dakako, upotpunjeno je novim vizualnim dodacima, a nježniji spol zasigurno će obradovati u potpunosti renovirani WC-i. Također, gornji kat kluba prenamijenjen je u VIP ložu.

Svečano otvorenje kluba Gotham jučer je upotpunjeno s atraktivnim koktelima dobrodošlice te još atraktivnijim hostovima, a zabavu do kasno u noć Zadranima je pružio uvijek dobro raspoloženi Rockatansky band.

Program u Gothamu danas se nastavlja sa nešto izmijenjenim nazivom tradicionalnog „Saturday fun factory-ja" - koji je za ovu prigodu nazvan „Saturday No1". Glazbu će večeras puštati rezident DJ Domagoj, a iskoristimo priliku i da najavimo i uskršnji program u ovom zadarskom klubu koji zapada u nedjelju 23. ožujka, a kada će pred Zadranima nastupiti Jole i grupa Bolero.