Povoljne cijene uz super uštede uhvatite u slavljeničkom šopingu diljem Hrvatske ili na velikom otvorenju salona 27.7. u Makarskoj na adresi Veliko Brdo 1a

                                 Uzbudljive vijesti stižu iz južne Dalmacije!

Prima je preuredila svoj salon namještaja u Makarskoj i preselila ga na novu adresu - Veliko Brdo 1a.

No, ne slave samo Makarani i zaljubljenici u interijere iz regije. Slavi cijela Hrvatska! Proslavite i vi otvorenje novog salona, jer Makarska časti cijelu Hrvatsku velikim uštedama.                 
                                 Provjerite detalje u novoj Prima reklami.

U svom najbližem Prima salonu i na webshopu od 20. do 31. srpnja uhvatite:

• do 60% uštede na kuhinje po mjeri,


Prima kuhinje po mjeri snižene su čak do 60% jer Makarska časti!

• od 25% do 50% uštede na tapecirane garniture,


Udobne Prima tapecirane garniture snižene su od 25% do 50%, a žuta garnitura Lima sa slike snižena je 25%

• 30% uštede na dekoracije za dom


Razne dekoracije u modernim stilovima pronađite po čak 30% nižim cijenama

Osim slavljeničkog šopinga u svih 56 salona diljem Hrvatske uz super uštede, Prima vas poziva na veliko otvorenje Prima salona Makarska 27. srpnja u 11 sati. Pridružite se slavlju!

Sjajno ćete se provesti otkrivajući još ljepši i moderniji Prima salon u Makarskoj, jer Prima je za vas, uz nove komade namještaja, pripremila simpatičan foto kutak, ukusne slane i slatke zalogaje te atraktivne poklone za prvih 50 kupaca. Povedite i klince jer zasigurno će ih razveseliti slasne kokice, Prima bomboni i šareni baloni u veselim Prima bojama.

Nakon što je punih 14 godina u tom gradu podno Biokova, Prima salon na Vrgorskom putu okupljao sve ljubitelje lijepih interijera, došlo je vrijeme za promjenu.

                                            Ljepši, veći i moderniji salon

Novi Prima salon na adresi Veliko Brdo 1a je mjesto gdje se ostvaruju snovi o predivnim interijerima.

Još je ljepši, moderniji i veći. Prostire se čak na 1980 kvadrata, a zahvaljujući inovativnom konceptu uređenja i iskustva kupovine, šoping u Prima salonu Makarska sada je još veći užitak.


Udoban trosjed na razvlačenje Lokrum snižen je sada čak 50%

Uz nove komade namještaja koje ćete prepoznati po atraktivnom dizajnu poput moderne kutne garniture Denver te Perle i Linde, premium kuhinja po mjeri, u salonu u Makarskoj moći ćete pronaći i neke od najprodavanijih i najomiljenijih Prima komada namještaja koje sada možete ugrabiti po daleko najpovoljnijim cijenama na tržištu. U salonu ćete ih prepoznati po oznaci Najniža cijena. Od modernog minimalizma preko šarmantnog boho ili mediteranskog stila pa sve do profinjene klasike, ponuda namještaja u novom Prima salonu u Makarskoj potaknut će vas da i vi preuredite svoj dom, apartman ili kuću za odmor. Svaki komad namještaja dostupan u salonu pažljivo je odabran kako bi oživio vaš prostor elegancijom i udobnošću, ali i kako biste otkrili kvalitetu i udobnost hrvatskog dizajna i proizvodnje po kojima se Prima već gotovo tri desetljeća ističe na tržištu.


Garnituru na razvlačenje od prave kože Pike sada možete pronaći po 40% nižoj cijeni

Ali, Prima nije samo sinonim za vrhunski namještaj. Posebna vrijednost svakog od 56 Prima salona diljem Hrvatske je tim stručnjaka koji vam je i u novom salonu u Makarskoj dostupan kako bi vam pružio podršku i stručne savjete.

                           Uvjerite se u kvalitetu i udobnost Prima namještaja

Legnite na Prima krevete i otkrijte njihovu udobnost, opustite se na garniturama , sjednite na svaku stolicu dok ne pronađete onu koja vam pruža najbolju podršku i koja će fenomenalno izgledati u vašem domu. Isprobajte Prima namještaj u salonu i upitajte tim stručnjaka za dodatan savjet i pomoć pri odabiru i kupovini namještaja.


U novom Prima salonu u Makarskoj svim kupcima na raspolaganju je tim stručnjaka

Primine stručne prodajne savjetnike i dizajnere pronaći ćete u prostoru za 3D planiranje interijera te u modernom Studiju za dizajn u sklopu novootvorenog salona. Vaše želje i potrebe su prioritet. Prima želi biti vaš saveznik u stvaranju interijera koji je samo vaš.
Zato osim kvalitetnog i udobnog hrvatskog namještaja za opremanje svake prostorije vašeg doma u Prima salonu u Makarskoj, na adresi Veliko Brdo 1a, možete pronaći mnoštvo modernih dekoracija za dom te novitet u Prima ponudi - zavjese elegantnog dizajna. Istaknite ljepotu svog interijera, neka i zavjese odišu vašim stilom.


Nova kolekcija francuskih dekoracija dostupna je u novom Prima salonu u Makarskoj

Ukrasni jastučići, svjetiljke, satovi, svijećnjaci, vaze, posude, ogledala, košare, ukrasno bilje... U Prima salonu u Makarskoj možete pronaći sve. Birajte između dekoracija nizozemskog brenda COCO maison te francuskog brenda Atmosphera. Ove dekoracije pomoći će vam da u interijerima izrazite svoj ukus i svoju osobnost. Budite i vi dio novog Prima poglavlja. Nemojte propustiti slavljenički šoping u salonima diljem Hrvatske i veliko otvorenje Prima salona u Makarskoj, 27. srpnja u 11 sati, na adresi Veliko Brdo 1a.