Pripreme za sezonu 2023. u zadarskom Turisthotelu su u punom jeku.

 Naime, kompanija je ovih dana objavila javni poziv svim zainteresiranim vlasnicima turističkih smještajnih kapaciteta, najmodavcima i privatnim iznajmljivačima za pružanje usluga smještaja sezonskim zaposlenicima na području Zadra i okolice. Kompanija s pedeset godina dugom tradicijom i ove sezone planira zaposliti značajan broj sezonskih djelatnika od čega najvećim dijelom u Zaton Holiday Resortu, svom najvećem turističkom objektu, i zato traži partnere za smještaj zaposlenika kojima želi osigurati kvalitetan boravak u blizini radnog mjesta.

Kompanija traži apartmane i sobe s kupaonicom uz mogućnost korištenja kuhinje na dugoročni najam u trajanju od 6 mjeseci (od 1. travnja do 1. listopada) i to u Zadru, Ninu ili okolici. Prijava na javni poziv treba sadržavati: lokaciju objekta, broj smještajnih jedinica, površinu smještajnih jedinica, dodatnu ponudu (kuhinja i sl.), fotografije smještajnih jedinica, cijenu za mjesečni paušal po objektu, smještajnoj jedinici ili osobi s uključenim režijama te rješenje o pružanju usluga smještaja.

Stalnim razvojem kroz desetljeća i uspješnim poslovanjem Turisthotel uvelike doprinosi pozicioniranju grada Zadra i regije kao prepoznatljive i poželjne turističke destinacije. S ciljem dostizanja najviših standarda kvalitete u svim područjima djelatnosti, polazeći od načela održivog razvoja te kulturne i tradicijske posebnosti lokalne zajednice, kompanija je usmjerena na rast i razvoj te stvaranje dodane vrijednosti za goste, zaposlenike, poslovne partnere i cijelu lokalnu zajednicu.

Prijavu s dokumentacijom potrebno je dostaviti najkasnije do 10. ožujka na e-mail adresu: [email protected].