Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira novi ciklus besplatnih informativnih radionica i događanja za poduzetnike s područja Zadarske županije u okviru projekta "Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji".

Projekt adresira probleme nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja malih i srednjih poduzeća u nepoljoprivrednim djelatnostima te je izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Sve radionice se održavaju u Centru za kreativne industrije, Put Murvice 3A, a raspored za ostatak ovog tjedna je sljedeći:

Četvrtak, 22. srpnja:
1. „Planiranje rasta poslovanja" - u 11:00 sati
2. „Strategija na A4" - u 14:00 sati

Petak, 23. srpnja:
1. „Tehnike generiranja poslovnih ideja„ - u 11:00 sati
2. „Mladi u poduzetništvu - prepreke i prilike" - u 14:00 sati

Za potrebe sudjelovanja potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu [email protected]

Predavač je Vladimir Marić koji sa sobom donosi 12 godina iskustva u upravljanju prodajom, logistikom i marketingom za Procter & Gamble, proizvođača brendova poput Ariela, Pampersa i Gillettea gdje je radio s 23 brenda iz 16 kategorija i ukupnim godišnjim prometom od 55 milijuna EUR. U svojoj karijeri radio je s nekoliko tvrtki na razvoju strategije za pristup lokalnom i širenju na inozemna tržišta. Trenutno je zaposlen u ACT Grupi gdje intenzivno radi s društvenim poduzetnicima na razvoju njihovih prodajnih i drugih poslovnih procesa.

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji". Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.