Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatno predavanje pod nazivom „Modeli suradnje znanstvenih institucija s gospodarstvom"

Predavanje ima za cilj raspravu i razmjeni iskustava o modelima suradnje znanstvenih institucija s gospodarstvom, pokretanja suradnje u kreiranju studijskih programa, korištenju obrazovnih usluga za profesionalno usavršavanje poduzetničkih kadrova, radu na zajedničkim projektima¸ zajedničkom mentorstvu diplomskih/magistarskih radova, doktorskih disertacija, obavljanju studentske stručne prakse u tvrtkama te stvaranju kontakata između znanstvenih institucija i gospodarstvenika.

Predavanje će se održati u četvrtak, 24. lipnja s početkom u 14:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

PROGRAM

13.50 sati: Registracija sudionika 

14.00 sati: Pozdravni govor Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija 

14.05 sati: Predavanje - Modeli suradnje znanstvenih institucija s gospodarstvom 

16.00 sati: Pitanja i odgovori

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji". Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.