Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar poziva vas na završni događaj projekta EU BLUE_BOOST koji će se održati virtualno ovog petka, 27. studenoga.

- Tijekom dana vas vodimo kroz uspješnu BLUE_BOOST priču i dijelimo iskustva partnera koji sudjeluju na projektu. Kroz video-intervjue s poduzetnicima podijelit ćemo inspirativne priče o inovativnim projektima koji su nagrađeni vaučerom projekta BLUE_BOOST, najavio je koordinator Ivan Jandreško.

U drugom dijelu dana bit će prilike poslušati zanimljive govornike koji će sudjelovati na okruglom stolu o financiranju plave ekonomije i inovacija, saznati više o rezultatima ostalih projekata programa interreg Adrion i njihovim sinergijama te upoznati rad mreže Knowledge of the Seas Network i dodanu vrijednost pomorske suradnje.

Prijaviti se možete ovdje

U sklopu EU projekta BLUE_BOOST testirana je vaučer shema financiranja inovacija u sektorima plave ekonomije kroz koju je dodijeljeno 35 vaučera u sedam pilot regija ovog projekta, od čega pet u Zadarskoj županiji.

Projekt BLUE_BOOST na kojem je HGK - ŽK Zadar vodeći partner, ukupne financijske vrijednosti približno 1,5 milijuna eura, sufinanciran je iz Europskog fonda programa.