Nakon što je sa slovenskom Iskrom preuzela brodarsku kompaniju G&V line u vlasništvu obitelji Garbin, Tankerska plovidba razriješila je dosadašnju direktoricu Renatu Garbin te kao jedinog člana uprave imenovala Damira Guzobada.

Guzobad je u Tankerskoj plovidbi obnašao nekoliko menadžerskih uloga poput direktora Tehničkog sektora, a nije mu nepoznat ni izlet u projekte ove brodarske tvrtke. Upravo je on bio voditelj projekta Rekreacijsko-turističkog centra Nin, poznatijeg kao Ninsko blato.

Inače, ova tvrtka kojom je godinama upravljao vlasnik Lenko Garbin u vlasništvu ima jedan katamaran koji održava liniju Lastovo-Korčula-Mljet-Šipan-Dubrovnik i obratno. Novi vlasnici su najavili širenje kapacitete G&V line.

Tu malu brodarsku kompaniju ne treba miješati s drugom tvrtkom nastalom   spajanjem s Montana line iz Šibenika u G&V line Iadera. To je od 2013. godine druga brodarska kompanija, kojoj je sjedište  u Zadru. Uz koncesiju na brzoborske državne linije na zadarskom i šibenskom području, oni su lani uspostavili liniju iz Zadra za Rijeku.