Kako smo ranije najavili, Trgovački sud u Zadru morao je razriješiti i trećeg stečajnog upravitelja Zadarkomerca Željka Vrkića, te imenovati četvrtog, odnosno trećeg u razmaku od samo desetak dana.

Nakon što je Blaž Savić razriješen odlukom suda, imenovan je Ante Vukašina, koji se na dužnosti zahvalio jer je nova uloga nespojiva s njegovim zaposlenjem u Zadarkomercu u razdoblju od 1990. do 1998. godine u svojstvu financijskog savjetnika. Sud je Vukašinu razriješio i imenovao Željka Vrkića, ne znajući da je i on bio zaposlenik iste tvrtke.

U svom podnesku Vrkić je sada izvijestio sud kako ne može biti imenovan stečajnim upraviteljem, jer je u razdoblju od 4. studenog do 31. prosinca 1996. bio zaposlenik Zadarkomerca, a da je nakon toga radio i u društvima povezanim sa stečajnim dužnikom. Kako za stečajnog upravitelja ne može biti imenovana osoba koja bi morala biti izuzeta kao sudac u stečajnom postupku, između ostalog, osobito ako je bila zaposlena kod stečajnog dužnika ili je bila član nekog njegovog tijela, sud je izuzeće morao provesti.

Stečajnim upraviteljem imenovana je Marica Nekić, koja bi tako napokon trebala primiti dokumentaciju od razriješenog Savića.