Aluflexpack AG, u sklopu kojeg je Aluflexpack Novi sa sjedištem u Murvici, nekadašnji Folijaplast,  odredio  je cijenu inicijalne javne ponude (IPO) na 21 švicarski franak (CHF)

Tim povodom poslali su PR objavu:
Očekuje se da će početak trgovanja početi danas, 28. lipnja 2019. godine u sklopu Međunarodnog Standarda za Izvještavanje SIX Swiss
Bruto prihod od izdavanja 7,300,000 novih dionica je oko 153.3 milijuna švicarskih franaka (CHF).
Ukupni volumen izdavanja je oko 168.6 milijuna švicarskih franaka (CHF), uključujući opciju pokrića upisa dodatnih dionica do 10 posto iznosa osnovne ponude.

Aluflexpack AG je zajedno s jedinim dioničarima, Montana Tech Components AG („Montana") i Joh. Berenberg, Gossler & Co. KG odredio cijenu na 21 švicarski franak (CHF) po dionici. Ukupno je izdano 7,300,000 novih dionica.
Igor Arbanas, Predsjednik uprave Aluflexpack AG, (čija je adresa Majstora Radovana 1 u Zadru,  tim povodom  dao je izjavu: "Zadovoljni smo što smo uvjerili investitore u dosljednu i uspješnu provedbu strategije proteklih godina kao i obećavajuće perspektive naše kompanije. Inicijalna javna ponuda nam osigurava važna sredstva za nastavak uspješnog razvoja. Iako inicijalna javna ponuda otvara novo poglavlje za tvrtku, nastavit ćemo se oslanjati na provjerene temelje našeg uspjeha: usredotočenost na naše kupce i njihovo zadovoljstvo, kontinuirani razvoj organizacije, inovacije i razvoj tehnološke infrastrukture, kazao je Arbanas.

Tvrtka će iskoristiti bruto prihode od oko 153.3 milijuna švicarskih franaka (CHF) (oko 136.7 milijuna eura) od izdavanja novih dionica, prvenstveno za proširenje proizvodnih kapaciteta u Europi, automatizaciju proizvodnje i ciljane akvizicije. S prikupljenim prihodima od izdavanja dionica biti će otplaćeni već prije odobreni krediti većinskog dioničara za pred financiranje nekih od tih već pokrenutih i provedenih inicijativa rasta.