ZADAR- Tokić- autodijelovi Zadar danas je svojim kupcima, poslovnim partnerima i prijateljima predstavio francuskog proizvođača Valeo. Promocija svjetskih dimenzija, prvi put priređena u Zadru, odvija se cijeli dan.
Kako priliči velikom proizvođaču autodijelova - sve je stiglu u kamionu koji je multifunkcionalno pretvoren u prezentacijsku dvoranu.

Uz promociju priređeno je i prigodno druženje, koje je već postalo obilježje naše tvrtke, kazao nam je vlasnik Boško Tokić. On je prije 10-tak godina svoj život i posao preselio u Zadar. Zadarska tvrtka Tokić - autodijelovi otvorena je u Zadru 2009. Godine .- U Ulici Franka Lisice bili smo u manjem prostoru, a prije točno dvije godine otvorili smo ovdje veliku trgovinu, podsjeća vlasnik. Tokić je uselio uz Murvičku ulicu, u nekadašnji prostor riječkog Elektromaterijala. Uz 1 500 metara četvornih suvremeno opremljenog trgovačkog prostora, raspolažu i s velikim dvorištem u kojem je danas bilo mjesto za goste pozvane na prigodno i stručno događanje.

- Naši najveći kupci su ovlašteni auto servisi i auto radionice. Uz širok asortiman auto dijelova i alata, imamo i veliki izbor auto-kozmetike, što su prepoznali naši sugrađani, doznajemo od Boška Tokića