U organizaciji Zadarske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu, i Turističke zajednice Zadarske županije, od 28. do 30. travnja na području Zadarske županije održat će se Dani otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije. 

Cilj Dana otvorenih vrata agroturizama Zadarske županije je promocija seoskih domaćinstava i njihovih gospodarstava kao i gastronomske ponude zadarskog kraja. Ovom manifestacijom Županija želi turistima koji borave na zadarskom području ukazati na bogatstvo gastro ponude i ljepotu prirodne baštine koja se krije u ruralnom dijelu Zadarske županije sa željom da dio svojeg odmora provedu u našem zaleđu. Isto tako pozivaju se sugrađani da otkriju čari Ravnih kotara i Paga i uživaju u domaćim delicijama. 

- Želimo također uputiti poziv i ljubiteljima vina, sira, pršuta, maslinovog ulja, ribe i ostalih delicija iz unutrašnjosti naše domovine da nadolazeći vikend provedu na području naše županije i kušaju ukusne i zdrave lokalne proizvode odnjegovane žuljevitim rukama težaka i ribara zadarskog kraja, poručuju iz Županije.

Za više informacija posjetite www.agroturizam-zadar.hr.