Kraljevski vinogradi d.o.o. iz Zadra ulaze u novu godinu s lijepim vijestima - isporučili su u Japan prvih 2000 butelja vrhunskih vina Pošip i Crljenak te kvalitetnog vina Plavac mali.

Proizvodi se nisu posebno prilagođavali japanskom tržištu i sve su etikete vina originalne. Posebnost su boce sa staklenim čepovima VINO LOK, inovativnim proizvodom koji je sve popularniji u svijetu vina, a Kraljevski vinogradi među prvim su vinarima u Hrvatskoj koji koriste ovu najsuvremeniju tehnologiju pakiranja vina.
Jednostavnost i učinkovitost samo su neke od karakteristike čepova VINO LOK, koji sprječavaju propuštanje zraka u butelju, kao glavnog uzročnika oksidacije vina. VINO LOK tehnički je i organoleptički 100 posto neutralan, potpuno ispunjava prehrambene standarde i atraktivan je za potrošače.


Odabir japanskih distributera pokazuje koliko su proizvodi vina Punta Skala inovativan i suvremen izbor za potrošače.

Tim povodom direktor Zoran Pantalon kazao je kako Kraljevski vinogradi počinju izvoziti u Japan kompletan asortiman svojih autohtonih vina, koja su na degustacijama dobila vrhunske ocjene japanskih distributera i potrošača.

- Osim što su prve količine vina već isporučene na japansko tržište, Kraljevski vinogradi sudjelovat će i na najvećem sajmu u Japanu, Super Market Trade Showu, koji se održava od 10. do 12. veljače u Tokiju, s cjelokupnim proizvodnim programom vina Punta Skala. Naš je tim ponosan na to što smo uspjeli ući na jedno tako veliko i važno tržište sa zahtjevnim potrošačima, što nam dodatno potvrđuje kvalitetu naših vina, ustvrdio je direktor Kraljevskih vinograda Zoran Pantalon.