Nakon što su Zagrebačkoj burzi podnijeli izvještaj o poslovanju za 2011. godinu u Upravi Turisthotela su procijenili da će imati neto dobit iznositi od 39.582 tisuća kuna kuna i biti manja od prošlogodišnje. Iz računa prihoda od 179 milijuna kuna te rashoda od 121 milijun kuna, Turisthotel je i prošlu godinu završio u plusu od skoro 50 milijuna kuna prije oporezivanja. U izvještaju se navodi kako su lani bolji rezultati ostvareni su u turističko-ugostiteljskom dijelu poslovanja, te djelatnosti pranja rublja. Pridonjelo je tome veći broj turističkih noćenja, kao i proširen kapacitet i širenja tržišta pružanja usluga. S tog osnova uvećani su prihodi za gotovo 18 milijuna kuna.
 S druge strane, znatan pad zabilježen je u segmentu cateringa u inozemstvu, zbog smanjenja obima posla i to za oko 14 milijuna kuna.

Tijekom 2011. godine ostvarane su investicije u nabavku novog tunela s pratećom opremom za praonicu rublja, koji je postojeće kapacitete praonice rublja gotovo udvostručio, te nabavku novih 50 kućica za kamp u Zatonu.
U izvještaju o poslovanju u prošloj godini ističe se i da je Turisthotel početkom studenog kupio 923 metra četvorna poslovnog prostora na lokaciji bivšeg TIZ-a. U nekadašnjoj upravnoj zgradi propalog "Kidriča", nalazi se na jednom katu i sjedište Turisthotela kojem je trebao prostor za širenje na jednom mjestu. Pogotovo zato što će nekadašnju upravnu zgradu na Forumu do ljeta pretvoriti u hostel.
Vrijednost svih tih ulaganja je 29 milijuna kuna vlastitog novca.

Vezano za poslovanje tvrtke, Uprava napominje svojim dioničarima kako je poslovanje Turisthotela bio predmet poreznog nadzora, koji je započeo
koncem prošle a završio početkom ove poslovne godine. Međutim, poreznim nadzorom nisu utvrđene nikakve nepravilnosti u poslovanju tvrtke.
Nadalje, tvrtka nije imala novih sudskih sporova. Za postojeće sudske sporove, u kojima je tvrtka tuženik, u cijelosti su rezervirana sredstva, osim za eventualne kamate i sudske troškove, navodi se u izvještaju kojeg potpisuje direktor Frane Skoblar.