ZADAR - Razvojna agencija Zadarske županije u suradnji sa MINGORP-om iz programa „Obrazovanje za poduzetništvo" organizira seminar „Kreiranje branda" koji će se održati 26. - 27. studenog 2009. u prostorima Razvojne agencije Zadarske županije (Poduzetnički inkubator Novi Bokanjac)

Namijenjen je svima koji stalno ili povremeno sudjeluju u stvaranju strategije branda ili njenoj implementaciji, komuniciranju i kontroli nastupa na tržištu.

Cilj seminara je Upoznati sudionike s osnovnim elementima upravljanja robnom markom, od kreiranja, preko komuniciranja, do pozicioniranja branda na domaćem i stranom tržištu.
Na seminaru će se detaljno obraditi teme:
Kreativno razmišljanje u marketingu
Uvod u brending
Plava krava
Koncepti brendinga
Izrada brend standarda za vašu tvrtku I
Izrada brend standarda za vašu tvrtku II
Kako izgraditi brend za male i srednje poduzetnike?
Povrat ulaganja u komunikaciju i brending u RH

Predavač je Orhan Lujinović, veći dio svoje karijere proveo je uglavnom u području marketinga: istaknimo da je radio u Coca Cola Beverages Croatia kao Operational Product Manager za nova pića gdje je vodio i lansirao prirodnu izvorsku vodu Bistra, potom sportski izotonični napitak Powerade, te energetsko piće Burn.

Seminar će trajati od 9.00 do 16.00 sati u četvrtak i petak, 26. i 27. studenog 2009. 

Rok prijave je utorak, 24. studenog 2009. Prijava je moguća putem pristupnice koja je objavljena na web stranicama www.zadra.hr, na broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-885, te e-mailom: [email protected]
Svi sudionici su oslobođeni kotizacije za sudjelovanje na seminaru.