ZADAR - Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar organizira seminar „Kako uspješno odrediti pozicioniranje proizvoda ili usluge". Predavanje će se održati 26. ožujka, od 11:30 do 15:00 sati u prostorijama HGK - Županijska komora Zadar, Špire Brusine 16.

Predavač, g. Jan Kreber, mr. ekonomije iz područja poslovnog marketinga, pokušat će tijekom predavanja osposobiti polaznike za proces uspješnog pozicioniranja proizvoda i/ili usluga.

Na seminaru će, između ostaloga, biti riječi o diferencijaciji proizvoda i usluga, o tome što je pozicioniranje i kako ga uspješno odrediti za proizvod ili uslugu, najčešćim pogreškama pri njegovom određivanju, re-pozicioniranju itd. Predviđeno je i održavanje vježbe pozicioniranja proizvoda ili usluge.

Namijenjen je svim osobama koje su odgovorne za uspješno upravljanje brandom i/ili proizvodom; glavnim direktorima, članovima uprava; brand managerima, direktorima/voditeljima marketinga i prodaje te samostalnim poduzetnicima.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, međutim broj prijavljenih je ograničen na 15. Kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto, kontaktirajte Mariju Mišulić, stručnu suradnicu na mail: [email protected]