Zadarski pjevač Jure Brkljača predstavlja se albumom prvijencem "Ostani tajna moga života" u izdanju Hit Recordsa.

Na istoimenom albumu nalazi se četrnaest pjesama, među kojima su i neke već objavljeni hitovi, "Ne postojim kad nisi tu", "Znao sam", "Ono što osjećaš ti" i duet sa Tonyjem Cetinskim "Ovo je istina".

Prvijenac, osim što je obogaćen iznimno talentiranim Jurinim vokalom, prožet je i mediteranskim šarmom. Također, Jure je stavio autorski potpis ispod četiri pjesme, na jednoj Jure Stanić, dok iza preostalih devet stoji, dobro nam znani rukopis Miroslava Rusa. Suradnja s talentiranim Jurom kroz autorski rad, za njega je bilo nešto najbolje što se odvijalo zadnjih godina. 

- Rad na albumu prvijencu Jure Brkljače, nešto je najbolje što mi se desilo u posljednjih nekoliko godina, što se tiče autorskog rada. S obzirom da izuzetno cijenim njegova autorska ostvarenja, trudio sam se da se kao nikada do sada približim zvuku mediterana. Jure je pjevač čiji je uspon neminovan i autor koji će donijeti jako puno lijepih pjesama. Njegova smirenost, rekao bih čak i odgoj, uz sav talent koji posjeduje učinili su za mene ovo snimanje bajkom. Sve pjesme koje sam uradio za album "Ostani tajna moga života", kao i naslovnu, uradio sam iz sve snage, kao što sam donio i na albume najvećih regionalnih izvođača, jer ja Juru i pored njegovih godina s vjerom svrstavam među njih, istaknuo je Rus.

Možemo slobodno reći, kako je ovaj album kruna suradnje posljednjih godina Miroslava Rusa i Jure Brkljače.

Od samih početaka, natjecateljskog showa, dolaska u Hit Records, pa sve do suradnje s Rusom, put je koji se pokazao iz koraka u korak kao itekako dobitna kombinacija, a uzbuđenje oko izlaska albuma vidljivo je i kod Jure. 

- Ovaj album prvijenac je sav rad ovih pet godina, od početka moje službene karijere, ali je to ujedno i potvrda, kako je u životu sve moguće, ako dovoljno želiš i to živiš. Moj početak stvaranja pjesama u svojoj sobi za klavirom, kada je za mene izdavanje albuma bilo miljama daleko, a sada je to stvarnost. Album "Ostani tajna moga života" za mene će biti vječna uspomena na moju mladost i na vrijeme u kojem sam odrastao, te kako sam se osjećao, kazao je Jure.

Publika tako sada ima priliku na jednom mjestu uživati u pjesmama, koje je Jure zajedno sa svojim timom, marljivo godinama stvarao, kako bi u konačnici zasjale u cjelini, pod nazivom "Ostani tajna moga života".