I ove subote od 13 sati uživajte u najboljoj domaćoj glazbi uz emisiju Crokant. Uz stare provjerene glazbene brojeve svake subote Antonio donosi i pregršt novih singlova u top ljestvici. Jedan od najnovijih ulaza u top ljestvicu je singl "Dobro San" Repera Iz Sobe.

Nakon što je objavio album „Vanka" koji niže uspjehe i izvrsno je prihvaćen kako od strane publike tako i dijela glazbenih kritičara, Reper Iz Sobe ide dalje i objavljuje novi singl pod nazivom „Dobro san"!

„Pjesma „Dobro san" je autobiografski hommage 2020-oj, onima koji misle previše i onima koji misle premalo." - rekao je Reper iz Sobe.

Glazbu i tekst potpisuje sam Ivan Grgić (Reper iz sobe), a mix i master radio je Toni Tkalec. Muzičari koji su sudjelovali na traci su: Emir Čovran (bubanj), Mario Torbica (bas), Nikola Šantek (klavijature), Toni Tkalec (programiranje), Ivan Grgić (vokal, gitara).

Pjesmu koju ćemo također predstaviti u emisiji Crokant i u kojoj također veliku ulogu igra spomenuti Reper Iz Sobe je "Ludy funky Božić" .

Elvis Sršen NoA u studiju je okupio je veselu družinu i nastala je pjesma „Ludi funky Božić" - drugačija i potpuno rasplesana božićna pjesma.

Za tekst je zaslužna Ana Žalac, a za funk zvuk zaslužni su Oliver Ereš na saxu, Zvonimir Bajević na trubi, Mario Torbica na bas gitari, Elvis Sršen NoA na bubnjevima, klavijaturi i gitari.


View on YouTube

Ova pjesma je u biti suradnja Noe i Repera Iz Sobe koji je sudjelovao u stvaranju teksta i odsvirao solo gitaru. Elvis Sršen NoA sve je aranžirao, glazbeno postavio te producentski izmiksao.

„Ne preostaje nam puno ovog Božića, nego biti doma, paziti na naše najmilije i čekati da sve ovo prođe... Zato okrećemo na pozitivu, na funk, na ljubav - jer nam svima to treba, posebno ovih blagdana. Bakalar, med, zezancija, dragi ljudi - i što nam više treba?! Ljube vas NoA i Reper Iz Sobe - vaši Funky djede Mrazovi".

Uključite se i ove subote od 13 sati na 91mhz i saznajte kakav je to "Ludi funky Božić"!