Terapija je nova radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18 sati na 057 Radiju. Emisija donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu. Pa krenimo redom.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

- Pokajnik (Honest Thief) -
Redatelj : Mark Williams
Glumci : Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney
Žanr : akcija
Trajanje : 99 minuta

Sadržaj filma :

Tom Carter je pljačkaš koji je tijekom karijere ukrao 9 milijuna dolara iz nekoliko manjih banaka diljem SAD-a. Bez uhićenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Annie, Tom želi napustiti posao i početi novi život s voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko. Dva mlada FBI agenta kojima je dodijeljen njegov slučaj odluče tih 9 milijuna zadržati za sebe, a usput prišiti Tomu ubojstvo njihovog nadređenog.

- Tesla -
Redatelj - Michael Almereyda
Žanr : biografski, drama
Uloge : Ethan Hawke, Kyle MacLachan, Eve Hewson
Trajanje : 102 min

Sadržaj filma :

Životna priča čovjeka koji je kako kažu "izmislio 20. stoljeće" će kronološki pratiti Tesline američke godine, nizanje njegovih ključnih otkrića i sukob s Thomasom Alvom Edisonom.

- Jednom Davno (Come Away) -
Redatelj : Brenda Chapman
Žanr : obiteljski, fantazija, avantura
Uloge : Angelina Jolie, Gugu Mbatha-Raw, Michael Caine
Trajanje : 94 min

Sadržaj filma:

Prije nego što je Alice otišla u Wonderland i prije nego što je Peter postao Pan bili su brat i sestra. Kada njihov najstariji brat pogiba u tragično nesreći Alice i Peter kreću u misiju spašavanja roditelja od očaja.

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Trollovi : Svjetska Turneja - 3.956
2. Klub Sretno Razvedenih - 2.758
3. Kuća Straha - 2.119
4. Ubojice s Razglednice - 1.371
5. Greenland : Posljednje Utočište - 1. 170
6. Larry - 951
7. Scoob! - 717
8. Fatima - 707
9. Ava - 554
10. Misbehaviour - 540

Kratke vijesti :

1. Goran Bogdan postao prvi hrvatski glumac u povijesti nominiran za nagradu Europske filmske akademije, poznate kao "europski Oscar". Nominaciju je zaradio za ulogu u filmu "Otac" redatelja Srdjana Golubovica.

2. Nakon što je najavljeno kako je Warner Bros otkazao suradnju Johnny Deppu u franšizi "Fantastic Beast and Where To Find Them" gdje je glumio Gellerta Grindelwalda, saznalo se da će ga zamijeniti Mads Mikkelsen.

3. Iako jos uvijek nije došao u kina, "A Quiet Place II" već je dobio nastavak. Redatelj Jeff Nichols i producent John Krasinski (koji je režirao prva dva dijela) potpisali su ugovor za snimanje "A Quiet Place III".

4. Najgledaniji Netflixov film ove godine je Hubie Halloween u kojem glavnu ulogu igra Adam Sandler. Film je objavljen 7. listopada i u rekordnom roku je postao najgledaniji Netflixov film ove godine.

05. Braća Russo, autori Avengers:Endgame, spremaju novi film, dramu/triler koji je već u fazi postprodukcije. Film se zove Cherry a glavne uloge tumače Tom Holland i Ciara Bravo.

TERAPIJA, četvrtkom od 18h na Radiju 057!