Nastavlja se "Secret SunDance", koncept kojeg čini spoj predivnih, pomno odabranih lokacija u prirodi uz podlogu zvučne slike za koju su zaduženi SunDance Resident Dj-evi, DJ Mate Kokić aka (Matt E), Leteći Holandez i Davor Valčić.

Četiri vikenda u kontinuitetu, od 13. lipnja do 3. srpnja, održane su zabave na plaži u Šepurinama uz predivne zalaske sunca i jako opuštenu atmosferu na plesnom podiju, što dokazuju fotografije. Od prošlog vikenda zabava se preselila na novu lokaciju Šumica u Petrčanima, koje se vraćaju na party mapu Jadrana, a kako doznajemo od Mate Kokića, Secret SunDance obići će još zanimljivih lokacija tijekom ljeta.

- Eventi su namijenjeni zrelijoj publici, a misao koja nas je vodila je upravo da vam te zabave postanu tjedni rituali u kojima ćete provoditi slobodno vrijeme opuštanja i uživanja, uz glazbeni opus koji je prilagođen svačijem ukusu. Naše male zabave nisu komercijalnog karaktera, a opet su namijenjene širokom auditoriju. Želimo biti predvodnici novog trenda koji nalaže da zabava započne ranije, a završi u pristojnu uru tako da nam ne remeti životne obaveze. Projekt je pokrenut prvenstveno iz entuzijazma prema glazbi, druženju, prirodi, a naš životni moto je "We Live, We Love, We Dance," ističe Kokić.

U nastavku donosimo programsku tjednu shemu zabavnih evenata koji traju od 17 do 23 sata.

ČETVRTAK - rezerviran za Dj gostovanja

PETAK - zamišljena faza muzike koja glazbeni pravac temelji na zaljubljenike u elektronički zvuk poput deep-a,minimala, elektra, afro, detroita.. "Paradiso" za ljubitelje malo tvrđeg zvuka.

SUBOTA - rezervirana za zabavu koja traje u ustaljenoj shemici Ljetne Fjakice, a sa zalaskom sunca sprema se veselija amosferica na plesnom podiju na kojem će plesati uz Vrhunski House, Nu-Disco, Italo Disco, 80s, 90s, Funk, Soul.. Definitivno za zaljubljenike u organsku muziku...

NEDJELJA - prilagođena u ritmu after atmosferice u znaku reggae, funk, soul muzike

Napomene: Ne bacajte opuške jer bi vrlo lako moglo doći do požara.

Vodimo računa o osviještenosti zaštite okoliša pa smo pribavili ambalažu od prirodnih i biorazgradivih materijala i molimo vas da odlažete otpatke na mjesta koja su za to predviđena.

PS Parking je osiguran
PS 2. Sanitarni čvorovi su osigurani
PS 3. Ne zaboravite plesne cipelice i uživajte u ljetu

Više informacija potražite na Facebook i Instagram stranici.