Nakon što je prvotno otkazao predstave Bečkog cirkusa, Športski centar Višnjik odobrio je održavanje predstava, uz pisanu suglasnost Županijskoga zavoda za javno zdravstvo i provođenje epidemioloških naputaka.

- Uplovite u magični svijet sa zračnom akrobatkinjom Mijom koja izvodi trikove i balansira na glavi na letećem „washington trapezu", te Paulom, plesačicom na svili koja izvodi akrobacije i pleše u zraku zavezanih očiju. Nećete ostati imuni ni na snagu, izdržljivost i fleksibilnost afirmiranog cirkuskog umjetnika Christophera koji balansira i pokreće svoje tijelo stojeći na rukama. Naši klaunovi su pripremili pregršt novih komičnih situacija koje će i velike i male posjetitelje nasmijati do suza. Žongleri će publiku zadiviti svojim nenadmašnim umijećem baratanja različitim svjetlosnim i vatrenim rekvizitima...a kako biste doživjeli potpuni cirkuski spektakl, svijet o kojem ste do sad samo sanjali, predstave na parkiralištu s južne strane bazena na Višnjiku bit će svaki dan od 3. do 19. srpnja 2020. u 20, 30 sati. Subotom i nedjeljom predstave će biti u 18 i u 20, 30 sati, izvijestili su s Višnjika.

Besplatne ulaznice za djecu do sedam godina možete isprintati na facebook stranici Bečki cirkus i na službenoj stranici Višnjika. Ulaznice za posjetitelje prodaju se na blagajni cirkusa sat vremena prije početka predstave, a cijene su: 120 kuna odrasli i 100 kuna djeca u prvoj kategoriji i 100 kuna odrasli i 80 kuna djeca u drugoj kategoriji.