Nakon punih šest godina, blues se vraća u Bajsić. Hrvatske blues snage, Spona i HR1 organiziraju koncert grupa Jeremiah`s, Sunnysiders i Two Blue, koji će se u sklopu emisije "Uživo s..." održati u studiju Bajsić HRT-a u nedjelju, 23. veljače s početkom u 20 sati.

Kompozicije svih navedenih sastava su svoje mjesto pronašle na nedavno objavljenom dvostrukom CD albumu "Croatian Blues Challenge 2009 - 2018 - Winners & Travellers".

Iako su članovi Jeremiah`s-a iznimno mladi, bend iz Svetog Filipa i Jakova te Zadra postigao je nekoliko zapaženih uspjeha. Pobjednici su CBC-a u Band kategoriji 2017. godine, dobitnici su prestižne "Mega Muzika Award" nagrade za najbolji mladi bend (2017.), osvojili su najpoznatiji domaći demo festival HGF (2018.), predstavljali su hrvatski blues na International Blues Challenge u Memphisu, a ovog travnja nastupaju na European Blues Challengeu u Amsterdamu.

Ulaz je besplatan, no zbog ograničenog kapaciteta, mjesta je potrebno rezervirati mailom na [email protected] najkasnije do petka, 21. veljače u 12 sati. Također, zbog radijskog prijenosa koncerta uživo, u Bajsić je obavezno doći barem 15 minuta prije početka, dakle do 19:45.