Svarog bar poziva sve prijatelje, odnosno sve one koji su tulumarili i plesali s njima do jutra te sve one koji će tek postati dio ove priče da im se pridruže u proslavi 7. rođendana! 

U petak se sprema zabava "I`m So Fancy - Birthday warm up party" uz piće dobrodošlice s DJ Dizzyjem, a u subotu će se za odličnu atmosferu tijekom cijele večeri pobrinuti poznati zagrebački DJ Emilio Dalbello!

Jedan od najbrže rastućih bendova regije, Buč Kesidi, osvijetlit će zvjezdano nebo Nigdjezemske večeras od 22 sata. Buč Kesidi je disco/rock&roll/elektro bend duo iz Pančeva. Iza sebe ima debi album "Posesivno-ospulsivni hospul" koji prati pet popularnih singlova i video spotova, među kojima su "Jaa (imam plaan)", "Draga?", "Kafe aparat", i dugogodišnji niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima. 

Na terasu Dišpeta u nedjelju u 20 sati održat će se najpopularniji bosanski cjelovečernji stand up show Stand Up Comedy Made In Bosnia sa Hazimom Mujčinovićem - glumacem, stand up komičarom, radijskim i televizijskim voditeljem i showmanom. 

Podroom vas poziva na RoXtar night gdje će se puštati balkan, rap trap i r`n`b na još jednom #podroomarenju petkom, dok u subotu očekujete prvu live večer ove godine uz Bura bend i DJ-eve Tomija i Petrusa! Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1:00 sat. 

U Deja Brew Pubu večeras će se od 20 do ponoći održati Vinyl Party, dok u subotu GUMA priprema Tormenta Latina Salsa party - večer punu vrućih ritmova! Na partyju vas očekuju izvrsni plesači i plesačice, odlična glazba i još bolja atmosfera. 

U Hedonistu se do 15. veljače možete odvažiti na #bigbosschallenge i uživati u jednom od 10 totalno hedonističkih burgera. Ove vas subote u Berekinu zabavljaju Fini dečki, dok se za sljedeće vikende najavljuju Mediteran, TS Korak, Festivo bend, pa i Noć harmonike! Svoje mjesto rezervirajte na vrijeme!

U Harboru vas u petak čeka Zoom acoustic (Thank God It`s Friday), a u subotu DJ Tomi (Harbor Groove Music). Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje oba dana u 19 sati. U subotu vas u restoranu Roko čeka duo Little Wing. 

Ugodan vikend!