Hedonist Dining & Hangout-u započeo je treći po redu Burgerfest s ponudom od 10 hedonističnih burgera za svačije nepce! I ove godine možete se odvažiti na #bigbosschallenge, a više informacija o tome pronađite na njihovim društvenim mrežama.

U Svarogu ponovno zaplešite salsu s Jakovom Krželjom na plesnom petku uz latino ritmove... Dobrodošli su svi željni dobre zabave, a nakon salse nastavlja se u plesnom điru sve do jutra na afterpartyju (1-5 sati) na kojem će se Dizzy puštati rnb, hip-hop, reggaeton i afrobeat! 

Zadrani u Kultu se ovog petka biraju novi okus Pan piva s okusom petka. Oni koji uđu na izbore u svoj kafić i daju svoj glas na ovim najvažnijim izborima 2020. godine - prvi će moći uživati u odabranom pivu!

Podroom vas poziva na RoXtar night gdje će se puštati balkan, rap trap i r`n`b na još jednom #podroomarenju petkom, dok se u subotu održava "[email protected]" s DJ-evima Manroneom i Tomijem. Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1:00 sat!

Berekin ovog vikenda "praši" uz tamburaški sastav Korak i Festivo bend, dok su idući vikend gosti Fini dečki. Mjesta se brzo pune, pa svoje rezervirajte na vrijeme! Na Harborovim večerama ovog vikenda zabavite se uz Ivanu&Acoustic Beat (petak) i Acoustic Music (subota). Ulaz je slobodan, a glazba počinje oba dana u 19 sati. 

Ugodan vikend!