U Konobi Kamen započnite vikend uz grupu Prvi plan. Ako ste siti i samo želite uživati u glazbi i odličnoj atmosferi rezervirajte visoki stol ili budite dio ekipe sa šanka! Za 31. siječnja najavljuje se ponovno Prvi plan, zatim Calypso band, pa Leteći dukati!

Nekolicinu puta već je napunio lokal, a naše drage goste zabavljao svojim izvedbama. I ovog petka od 21 sat u DejaBrew pubu zapjevat će Tomislav Šanić live&unplugged!

Na poznatim dinner&dancing večerama u Harboru ovaj vas petak čeka Shine duo, a u subotu zadarski Zoom! Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje u 19 sati. U berekinu vas ovaj vikend čeka tamburaški sastav Mediteran, a za sljedeći petak najavljen je Korak! Mjesta se brzo pune - rezervirajte na vrijeme! U sklopu zimskih večeri restorana Roko u subotu nastupa Little Wing.

Svarog ovog petka priprema "Empire State of Mind" zabavu koja počinje u 21 sat i obećava potpuno izuvanje iz cipela uz najplesniji r`n`b mashup!

Podroom vas poziva na RoXtar night gdje će se puštati balkan, rap trap i r`n`b na još jednom #podroomarenju petkom, dok se u subotu održava "[email protected]" sa Resident DJ-em. Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1:00 sat.

Ugodan vikend!