Festival vjenčanja u Zadru i ove je godine, u nešto ranijem terminu, okupio maksimalan broj izlagača koji su za buduće mladence pripremili popuste na usluge za njihov najsretniji dan u životu. 

Na 13. izdanju festivala svi oni dobili su i priliku posebno se predstaviti u razgovoru s moderatoricom Tamarom Šoletić koji se prenosi putem velikog video walla postavljenog u Arsenalu, te putem Facebook stranice. Naime, ovogodišnji Festival vjenčanja doživio je svojevrsni rebranding u smjeru visokih tehnologija. Tako se umjesto tradicionalne piste uživo, danas i sutra u 18 sati održavaju video revije. 

- Ove godine u trendu su vjenčanice jednostavnijeg kroja, lepršave i laganih materijala. Odaziv na festival je vrlo dobar. Ima zahtjevnih mladenki, ali i vrlo jednostavnih, rekla nam je dizajnerica Ana Milin. 

U Arsenalu se ove godine predstavlja i rekordan broj sala i restorana, njih 15, a povećan je i broj fotografa i snimatelja. Tu su i frizeri, kozmetičari, cvjećari, slastičari, zlatari i ostali. Budući mladenci rekli su nam kako su zadovoljni jer ne moraju ići "od vrata do vrata", već imaju priliku sve dogovoriti na jednom mjestu i tako si smanjiti stres koji nosi organizacija vjenčanja. Na otvorenju ih je u ime organizatora pozdravio predsjednik Udruženja obrtnika Zadar Mladen Malta, a kroz dvodnevni program ih osim Tamare Šoletić vodi i Darko Predragović. 

Donosimo fotogaleriju prvog dana 13. Festivala vjenčanja u Zadru čija je tema prikladna - "It`s about wedding"! 

Festival je otvoren do nedjelje u 20 sati, a ulaz je slobodan!