Svarog bar ovog petka od 21 sat priprema tulum (Who run the world? Girls) uz puno plesne r`n`b glazbe te posebnu ponudu pića za sve cure.

U Podroomu se očekuje RoXtar night gdje će se puštati balkan, rap trap i r`n`b na još jednom #podroomarenju petkom, dok se u subotu održava "[email protected]" sa Resident DJ-em. Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1:00 sat.

U Deja Brew Pubu večeras svira Tomislav Šanić live od 21 sat, dok u Hype bar dolazi naš DJ Meshi, jedan najperspektivnijih DJ-a mlađe generacije gdje će glazbu puštati na "Vintage" partyju. Na zabavi nazvanoj po legendarnoj "Cesarici" Olivera Dragojevića ovog će se petka vrtjeti najbolje od kultnih domaćih stvari.

Tormenta Latina vas poziva na prvi Salsa Party u GUMA baru. Naći će se karipske glazbe za sve ljubitelje plesa: salsa, bachata i kizomba, a poslije ponoći možete zaplesati na disco i pop glazbu 70-tih, 80-tih i 90-tih.

U Harbor Cookhouse & clubu u petak vas očekuje Zoom Acoustic, a u subotu Duo Shine. Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje oba dana u 19 sati. Berekin obećava najbolji petak uz Fine dečke, a sljedećih će vikenda ondje gostovati Korak, Festivo bend, Mediteran, pa opet Fini dečki... Ekipa Hedonista se odmara, a vraćaju se uskoro s trećim Burger festom za kojeg pripremaju genijalne stvari. Ove subote u restoranu Roko na još jednom "Cosy Winter Nightu" zabavljat će vas DJ Mate Kokić. 

Ugodan vikend!