Dupkom puni adventski trgovi i štekati ispred adventskih kućica u idealnoj, ni toploj ni hladnoj adventskoj večeri - bila je slika „Adventa u Zadru" na blagdan sv. Stjepana. Mario Roth i njegove kolege iz osječke grupe „Vigor" dokazali su i u Zadru da su trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova, zvijezde koje mogu privući i zabaviti velik broj obožavatelja ili samo onih koji su željni dobre zabave.

„Maro, Maro, Marija...", „Još fališ", „Da sam ja on" i druge uspješnice ovih Osječana redale su se s adventske pozornice, a preko Trga Petra Zoranića i dalje, preko Trga Pet bunara, moglo se proći samo s puno vještine i strpljenja. Organizatori adventskog programa još jednom su pokazali da su pogodili sa svakim izvođačem koji gostuje na ovogodišnjem Adventu, definitivno najbolje organiziranom još od onog prvog, 2015. godine.

U petak se adventska zbivanja nastavljaju, a kulminacija će sigurno biti koncert Psihomodo popa. Davor Gobac je u Zadru uvijek osobito motiviran. Osim toga, i njegov legendarni prijatelj Šime - kultni lik iz kafića „Toni" bit će nazočan i osobito kritičan...

I da ne zaboravimo: „Advent u Zadru" nastavlja se sve do 4. siječnja. Šećer će stići na kraju -Marko Škugor 3. siječnja, a Vanna 4. siječnja.