Bogati program privlačkog božićnog sajma ove nedjelje nije se mogao održati na otvorenom zbog nevremena i jake kiše pa je program namijenjen djeci prebačen u zatvoreni prostor župne dvorane. Usprkos kiši koja je neumorno padala cijeli dan, organizatori su učinili sve kako bi se održao dječji program. 

Ni obilna kiša, ni olujno jugo nije spriječilo Djeda Mraza da doputuje u popodnevnim satima u Privlaku. Djeca predškolskog i nižeg školskog uzrasta u pratnji svojih roditelja okupili su se u župnoj dvorani na Popovoj vlaki. Djed Mraz iz kazališta La La Land pripremio je djeci pravi show s božićnim pjesmama čije su pokrete pod budnim okom Djeda Mraza svi "morali" oponašati.

Show je bio popraćenim i vještim trikovima koji su izazvali pregršt oduševljenja kod sve djece. Nakon predstave uslijedilo je fotografiranje i darivanje djece koje je financirala Općina Privlaka. Prije nego li je otišao na daleki put zaželio je djeci i prisutnima sretan i blagoslovljen Božić te veselu Novu godinu.

Druženje djece i odraslih nastavilo se u maloj dvorani gdje su članovi Udruge Šijavoga pripremili hot-dogove za djecu te ukusan bakalar i gulaš na lovački za odrasle. Osim toga svi prisutni mogli su na štandu Udruge odgojitelja Maraške Zadar i vrtića Sabunić kupiti prigodne božićne ukrase i tradicionalne delicije. 

Popova vlaka okupana kišom ustupila je tako mjesto župnoj dvorani, ali ni manji prostor nije umanjio veselje i zabavu najmlađih.