Na gastro karti našega grada odavno je već poznato ime „Stari most", sinonim za najbolje ćevape i ostale specijalitete s roštilja. Od 1. prosinca Stari most se preselio u mnogo veći, atraktivniji prostor i proširio svoju ponudu.

Predanim dugogodišnjim radom, vlastitim angažmanom u potrazi za kvalitetnim mesom s hrvatskih pašnjaka i sa odličnim smislom za biznis, obitelj Radić je zadobila povjerenje najprije svojih sugrađana, a onda i mnogih drugih gostiju koji posjećuju naš grad i ciljano traže STARI MOST.

Logičan slijed je bio izgradnja vlastitog objekta, i to u Poslovnoj zoni Lonići, u Bibinju. Od malog restorana uz cestu stvorili su pravu meku za mesoljupce, a sada se mogu pohvaliti restoranom s preko 2 300 m2 površine prostora.

- Bio je hrabar potez maknuti se iz grada. Međutim, od prvog dana otvorenja svi vjerni gosti su lako našli put do nas i kažu: vrijedilo je, ponosno ističe gosp. Goran Radić, vlasnik restorana. Moderan industrijski dizajn plijeni pažnju već pri samom ulazu, mnogo zelenila daje dojam ugode, a puno prirodnog svjetla i otvoreni pogled na more, na Zadarske otoke i na zadarski zalazak sunca, ostavljaju bez daha.

Novi STARI MOST je i na novoj lokaciji zadržao kvalitetu i u ponudu uveo nove specijalitete. U svakodnevnoj ponudi imaju šaroliku ponudu gotovih jela-dnevne juhe i variva, koji stvaraju osjećaj doma, pripadnosti, da svi koji dođu osjete gostoprimstvo i domaću atmosferu.

Za sve ljubitelje mesnih delicija tu je bogata ponuda raznih steakova, a tu su i riblja jela koja će vas osvojiti "na prvi zalogaj".