Na terasi Dišpeta i Kulta večeras će se održati slavljenički koncert grupe Magazin. Najveći hitovi ove kultne grupe čut će se u zadarskom Varošu od 22 sata!

Rođendan slavi i GUMA bar, a obilježit će ga s koncertom grupe Neki to vole vruće. Svevremenski hitovi poput Californije, Jeans Generacije i Bojlera upriličit će GUMIN rođendan, uz prigodnu hranu i pjevanje neizbježne 'Sretan rođendan'. Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u Callegru i u GUMI.

Ova subota jer rezervirana za specijalno izdanje Adventskog partija u Ledani. Od 23 sata vas očekuje vrhunska glazba našeg maestra - DJ Meshija. Uživajte u najboljoj atmosferi u gradu na Fire&Ice Sparkle night partiju! 

U Svarogu večeras samo plesno uz Salsu by Jakov od 22 do 1 sat, a nakon toga plesno-božićno raspoloženje nastavlja se do ranih jutarnjih sati! Puštat će se latino, reggaeton, dancehall, rnb, hip-hop... U noćnom klubu Podroom od ponoći gostuje popularni pjevač Saša Matić.

Goste Berekina će ove subote zabavljati Festivo band, a narednih vikenda ondje će doći i Svirci noći, Mediteran, Fini dečki... Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! U Harboru će gostovati Trio Spectar (petak) i Zoom Acoustic (subota). Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje u 19 sati. Na sam Božić na istom vas mjestu očekuje veliki koncert The Frajli - početak zabave je u 20 sati! Goste restorana Roko očekuje duo Shine, koji će kao i uvijek, razveseliti ljubitelje dobre glazbe.

Na adventskoj pozornici danas će u 21:30 sati nastupiti Soulfingersi & Mario Petreković, a već sutra u isto vrijeme stiže grupa Vatra!

Ugodan vikend!