Božićno izdanje Glazbenog kviza Radija 057 okupilo je sinoć u Guma baru ponovno 34 ekipe koje su prikupile pregršt donacija za potrebite zadarske obitelji.

Namirnice, potrepštine i 2935 kuna, koje su kvizaši sa sobom donijeli, humanitarna udruga Put rasporedit će u pakete kojima će u ovo blagdansko vrijeme obradovati više od 20 obitelji.

Kvizaše su pak obradovala nešto lakša pitanja koja su im sinoć pripremili naši radijski voditelji, Davor Valčić, Nebojša Prtenjača „Profesor", Elvis Papić, Šime Brkljača „Meshi", Antonio Šarić i Ivan Jadreško „Ivcek", a u produkciji DJ-a Tomislava Miljanića "Tome", te pod stalnim nadzorom "istica" iz marketinga, Petre Blagec i Mie Šoletić, kao i grafičkog dizajnera Luke Vihara. Ne zaboravimo ni na Mišela Kalajžića i Andriju Provića, Blues barovce koji su za to vrijeme u eteru zabavljali slušatelje frekvencije 91 mhz.

Pobjednik prvog glazbenog kviza Radija 057, ekipa Pedo medo, osvojila je ovaj put treće mjesto (74 boda). Na drugom mjestu završili su Quizards of Oz (76 bodova), dok je pobjedu odnio Kazetofon s nevjerojatnih 77 bodova.

Ovim putem cijela ekipa Radija 057 zahvaljuje sponzorima kviza, Zadarskoj pivovari i Guma baru, te svim natjecateljima na još jednom zabavnom druženju humanitarnog karaktera.