Ovaj vikend u sklopu Adventa u gradu Pagu priređen je  bogat program te razna sportska i zabavna događanja na nekoliko lokacija u gradu.

U petak je one najmlađe u prigodnom programu razveselila Sveta Lucija, uz nastup Dječjeg vrtića "Paški mališani" i učenika Osnovne škole Jurja Dalmatinca iz Paga.

U subotu, 14. prosinca u Sportskoj dvorani Osnovne škole Juraj Dalmatinac u Pagu održati će 4. prvenstvo otoka Paga u stolnom tenisu. Organizator natjecanja je Stolnoteniski klub Pag. Istu večer na Trgu Petra Krešimira IV održati će se paljenje 3. adventske svijeće dok će u II Magazinu soli nastupiti bend Little Sister. Početak koncerta je u 20 sati. U nedjelju, u Kneževom dvoru u Pagu održati će se predavanje "Stari božićni obredi u paškoj Zbornoj crkvi prije liturgijske reforme u XX stoljeću". Predavanje će održati don Dario Tičić s početkom u 17 sati.

U subotu u 18 sati na Trgu Petra Krešimira IV u Pagu upalit će se treća adventska svijeća. Istu večer u II Magazinu održat će se koncert grupe Little Sister s početkom u 20 sati. Izvrstan splitski bend zabavit će Pažane i dobrodošle goste.