Petak 13. na terasi Dišpeta i Kulta donosi Zadranima koncert za pamćenje. Jura Stublić i Grupa Film sviraju svoje najveće hitove i obećavaju veliki spektakl u Varošu od 22 sata. U nedjelju u 20 sati, u sklopu Adventa, na istu pozornicu dolazi Arijana Čulina. Poznata Splićanka bez dlake na jeziku razveselit će, bez imalo sumnje, sve prisutne.

Subota u lounge&bar Ledani rezervirana je za vrhunsku zabavu u najboljoj atmosferi - i to na partyju „Adventsky Club". Svarog za petak priprema „Beyonce special" Who Run The Worls (girls) uz hip-hop, rnb i regaetton s posebnom adventskom ponudom na vanjskom šanku!

Goste Deja Brew Puba zabavljati će Pacific Bulletsi na live svirci koja počinje u 21 sat.

Koncert hrvatske pop dive Vanne na zadarskom Adventu je otkazan, ali još uvijek možete uživati uz DJ Elvisa, a u subotu će nakon nastupa DJ-a Ante na adventsku pozornicu doći klapa Rišpet u 21:30 sati!

U Harbor Cookhouse&Clubu čekaju vas Jet Set (petak) i Shine Duo (subota). Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje u 19 sati. U uvijek veselom Berekinu vas u subotu čekaju Svirci noći. Atmosferu restorana Roko u petak će zagrijati duo Hrvoje i Mateja, a u subotu klapa Munita!

Ugodan vikend!