U lounge&bar Ledani nastavlja se Ledena bajka, a za sve željne dobre zabave do jutarnjih sati najavljuje se Adventsky Club. Svarog najavljuje najplesniji petak u gradu - "Može nešto španjolsko... Latino Friday" gdje će se od 22 do 1 sat plesati salsa, a na afterpartyju od 1 do 5 slušati reggaeton, dancehall, rnb, hip-hop...

Terasa Dišpeta i Kulta danas će u 22 sata ugostiti još jedno poznato ime hrvatske pop scene - Šajetu, a Varošom će odjekivati pop/rock melodije Istre i Kvarnera. Party za ekipu, Moji koraki, Evergrin samo su jedni u nizu od popularnih hitova ovog istarskog pjevača.

U GUMA bar ovog petka u 23 sata dolazi Elemental, bend čija se glazbena baza nalazi u rap glazbi, no teško bi ga bilo svesti samo na jedan glazbeni žanr. U njihovoj šarolikoj glazbenoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ovog benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk. Ne propustite poslušati ih uživo - cijena ulaznice je 50 kuna!

U Deja Brew dolazi Pacific Bullets duo, a posjetitelji će moći uživati u svirci od 21:30 sati. 

Ne zaboravite na adventski program: u subotu će na zadarskoj adventskoj pozornici pjevati grupa Opća opasnost (početak u 21:30 sati), a u nedjelju mlada Domenica (početak 19:30 sati). Željko Bebek u Arsenalu priprema događaj za pamćenje. Bebeka i dalje vjerno slušaju i neke nove generacije, čemu svjedoče milijunski pregledi na YouTubeu njegovih aktualnih hitova, kao što su "Ono nešto naše", "Gdje sam bio", "Prvak svijeta", "Ja po kafanama" i drugih. Spektakl počinje u subotu u 22 sata!

Goste Berekina će dva dana zaredom, i petak i subotu, zabavljati Fini dečki, a narednih vikenda ondje će doći i Svirci noći i Festivo band. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! U Harboru će gostovati Ivana & Acoustic Beat (petak) i Elena Stella (subota). Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje u 19 sati. Goste restorana Roko očekuje duo Shine, koji će kao i uvijek, razveseliti ljubitelje dobre glazbe.

Ugodan vikend!