Blagdanska atmosfera zavladala je centrom Supernova Zadar - osim očaravajuće dekoracije koja donosi posebnu čar prilikom kupovine poklona, ususret blagdanima Supernova vam sprema i bogat program za najmlađe. Adventska druženja, predstave i radionice malene posjetitelje očekuju svakog vikenda u prosincu.

Nije tajna da se Božiću posebno vesele najmlađi. Blagdanski ugođaj, bajkovita dekoracija i pregršt poklona - odlična atmosfera zavladala je centrom Supernova Zadar. Kako biste u iščekivanju blagdana uživali još više, Supernova Zadar vas poziva na adventska druženja koja zakazujemo za 7., 14., 21. i 28. prosinca. Očekuju vas zanimljive dječje predstave i radionice kroz koje će se mališani upoznati s likom Svetog Nikole, saznati sve o tvornici igračaka Djeda Mraza, kuhati s Bakom Mraz i otkriti kako se živi na Sjevernom polu. Uz bogatu scenografiju i vesele animatore i glumce, vaši će maleni zaploviti svijetom mašte i blagdanske čarolije. Za mališane pripremamo i omiljene slatkiše, a veseli animatori zabavit će ih uz najzanimljivije igre. Adventska zabava s vršnjacima zasigurno će oduševiti najmlađe, a bajkovita blagdanska atmosfera ravnodušnima neće ostaviti ni roditelje.

Obavite blagdansku kupovinu, a mališanima priuštite zabavan i nezaboravan dan na jednom mjestu - vidimo se na adventskim druženjima u prosincu u centru Supernova Zadar.