Ovog petka terasa Dišpeta i Kulta od 22 sata spremna je za još jedan veliki puknuti party kakav nam znaju prirediti samo dobro nam gosti iz Splita - Kuzma&Shaka Zulu!

U Ledani se i ovaj vikend nastavlja ledena bajka. Uz brižno pripremljene adventske delicije, mirise vrhunskog toplog gina i kuhanog vina zabavljat će vas DJ uz najbolju domaću glazbu.

Svarog za to vrijeme priprema najjaču i najplesniju subotu u gradu! Uz standardnu adventsku ponudu tu su i posebne nagrade. Svi posjetitelji plesnog podija moći će osvojiti mjesec dana besplatnog vježbanja (fitness, zumba, pilates, kick boks, yoga).

U studentskom klubu Božo Lerotić ove se subote od 21 sat vraćamo u prošlost, ali ovaj put koje desetljeće više. Puštat će se prigodni hitovi 90-ih, domaći i strani, koje i dan danas slušamo više nego što si to želimo priznati!

Tony Cetinski unutar turneje #samoljubav u subotu stiže u Zadar. Zadarskoj će se publici predstaviti pjesme s novog albuma "Kao u snu", a hitovi kao "Laku noć", "Kao u snu", "Ja ne znam nikog boljeg od tebe", "General bez činova", "Čekam te" i mnogi drugi slušat će se u Ilirijinom Arsenalu.

U nedjelju će Andrija Dabanović i Marko Puljiz održati crnogorsko-bosansku večer stand-up komedije u Hype bar-u s početkom u 20 sati. Ovaj nastup je dio velike turneje po Hrvatskoj, Austriji, Češkoj te Bosni i Hercegovini. Ulaz je besplatan, a broj mjesta ograničen stoga je potrebno rezervirati svoja mjesta na vrijeme.

U Harbor Cookhouse&Clubu čekaju vas Acoustic Zoom (petak) i Shine Duo (subota). Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje u 19 sati. U uvijek veselom Berekinu vas u petak čekaju Bosutski bećari, a u subotu Festivo band.

Ugodan vikend!