Legendarni Bibinjac Ivica Sikirić - Ićo ponovno se vraća u svoju zadarsku Varoš. Riva zadarska, Postelja od ruža, Najlipša si i mnogi drugi poznati hitovi pjevat će se danas od 22 sata na terasi Dišpeta i Kulta.

Svemirko ponovno prolazi galaksijom i zaustavlja se u Nigdjezemskoj za još jedan milenijski koncert koji će se održati ove subote od 22 sata. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe.

U Ledani će se odvijati - Ledena bajka. Uz brižno pripremljene adventske delicije, mirise vrhunskog toplog gina i kuhanog vina zabavljati će vas DJ uz najbolju domaću glazbu za vrhunski blagdanski ugođaj. Podroom je za petak pripremio Balkan Night na kojoj će vam glazbu puštati DJ Petrus, dok u subotu gostuje splitski Aurora bend!

Goste u Berekinu danas će zabavljati Mediteran, a u subotu Svirci noći. Za sljedeće vikende najavljuju se Bosutski bećari, Festivo Bend, Fini dečki... Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Na poznatim dinner&dancing večerima u Harbor Cookhouse&Clubu ovaj vikend gostuje Trio Spectar (petak) i Elena Stella (subota). U restoran Roko na "Cosy Winter Night" u subotu dolazi Little Wing Duo (Marko Anić Ivičić i Stjepana Lukašević) gdje će i nastupiti s početkom u 20 sati.

Ove subote ne propustite svečano otvorenje ovogodišnjeg Adventa u Zadru koje će, s početkom u 20 sati, uveličati nastup grupe CROwd Control i koncert Prljavog kazališta. U nedjelju u isto vrijeme publiku na Trgu Petra Zoranića zabavljat će Cubismo.

Ugodan vikend!