Ovog petka u Backstage baru zabavljati će vas zadarski blues rock band Utvare, koje čine iskusni Davor Matešić Utva (gitara) i Gordan Barešić Bare (gitara). Od 21 sat vratit će nas u prošlost sa obradama poznatih blues rock hitova. 

Advent nije ni počeo, a Varoš se opasno zagrijava. Još jedan veliki koncert na terasi ovaj put u režiji fenomenalne estradne kraljice, nenadmašne Alke Vuice. Svevremenski hitovi i totalni trash čekaju vas danas na tesai Dišpeta&Kulta od 22 sata.

Dejabrew Pub će danas na „Friday Night LIVE-u" od 21:30 sati ponovno ugostiti Tomislava Šanića, dok će u Podroomu od 23 sata ponovno gostovati Rada Manojlović. Djevojka koja se dolazi predstaviti Zadar odlično je prihvaćena od mnogobrojnih fanova diljem regije.

Grupe Vatra i Pavel danas će održati zajednički koncert povodom velikom rođendanskog koncerta rock grupe Vatre u Ilirijinom Arsenalu. Grupa Vatra ove godine slavi 20 godina rada, pa je to još veći povod velikom koncertnom spektaklu ovog dvojca koji su za Zadrane pripremili večer punu odlične glazbe. Koncert počinje večeras od 21:30 sati!

Atmosferu Harbor Cookhouse&Cluba večeras će podignuti Jet Set, a u subotu Ivana&Acoustic Beat. Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje od 19 sati. Povodom „Cosy Winter Night-a" u restoranu Roko u subotu će te također čuti legendarni Jet Set od 20 sati. Berekin za sljedeće vikende najavljuje Mediteran, Svirke noći, Bosutske bećare, Festivo bend, Fine dečke... Rezervirajte svoja mjesta na vrijeme!

Ugodan vikend!